Fysiotherapie en Fascial-Manipulation-Stecco®

Je komt weer in balans met fysiotherapie van Praktijk Heilig LandAlgemeen

Voor mij is fysiotherapie voor pijn, houdings-en bewegingsklachten niet meer los te denken van werken met de methode: Fascial-Manipulation-Stecco®. Onder het kopje: Anne Mijne ga ik uitgebreider in over deze methode. Aub daar even een kijkje nemen.

Af en toe gebruik ik de methode: Live The Connection (www.livetheconnection.com).

Heel belangrijk is dat we werken met je zelf helende vermogen, de kracht van moeder natuur die ieder levend wezen in zich heeft. Vaak zijn wij het vertrouwen in deze kracht kwijt geraakt.

Pijnbestrijding

Hierbij combineer ik al mijn kennis en vaardigheden.  Met Fysiotherapeutische, Fascial-Manipulation-Stecco®, en manueel therapeutische technieken. Soms gebruik ik de Methode Live The Connection. De resultaten zijn vaak heel verrassend.

Houding- en bewegingsbewustwording

Een heel belangrijk deel van houding en beweging doen wij zonder erbij na te denken. Wij gaan indien gewenst samen de lichaamshouding en bewegingen veranderen deels in het bewuste en deels in het onderbewuste.

Ik kan  ook  gebruik maken van elastische tape,  hiermee leert je lichaam heel makkelijk  een verbeterde houding. De tape helpt bepaalde spieren te activeren en juist te gespannen spieren te ontspannen.

Massage

  • Fascial-Manipulation-Stecco®
  • Spiermassage
  • Bindweefselmassage
  • Voetreflexzonemassage

Tapen

Voor tijdelijke ondersteuning bij klachten (acuut of chronisch) aan het bewegingsapparaat. Bijvoorbeeld zweepslag, verzwikte enkel.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.