Fysiotherapie

Je komt weer in balans met fysiotherapie van Praktijk Heilig LandAlgemeen

Voor mij is fysiotherapie voor pijn, houdings-en bewegingsklachten niet meer los te denken van werken met de methode: Live The Connection (www.livetheconnection.com). Heel belangrijk is dat we werken met je zelf helende vermogen, de kracht van moeder natuur die ieder levend wezen in zich heeft. Vaak zijn wij het vertrouwen in deze kracht kwijt geraakt.

Pijnbestrijding

Hierbij combineer ik al mijn kennis en vaardigheden. Fysiotherapeutische, manueel therapeutische technieken combineer ik met de Methode Live The Connection. De resultaten zijn vaak heel verrassend.

Houding- en bewegingsbewustwording

Een heel belangrijk deel van houding en beweging doen wij zonder erbij na te denken. Wij gaan indien gewenst samen uw houding en beweging veranderen deels in het bewuste en deels in het onderbewuste.

Ik zal  ook vaak gebruik maken van elastische tape,  hiermee leert je lichaam heel makkelijk  een verbeterde houding. De tapa helpt bepaalde spieren te activeren en juist te gespannen spieren te ontspannen.

Massage

  • Spiermassage
  • Bindweefselmassage
  • Voetreflexzonemassage

Bekken/Incontinentieproblematiek

Hierbij combineer ik al mijn kennis en vaardigheden. Van toepassing bij ontlasting en urineer problematiek. Fysiotherapeutische, manueeltherapeuthische technieken combineer ik met Live The Connection.

Tapen

Voor tijdelijke ondersteuning bij klachten (acuut of chronisch) aan het bewegingsapparaat. Bijvoorbeeld zweepslag, verzwikte enkel.

Menstruatieklachten

Hierbij combineer ik al mijn kennis en vaardigheden. Vaak kan een hele simpele tape techniek heel goed de pijn laten verdwijnen. Deze techniek is eenmaal geleerd ook zelf aan te brengen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.