Anne Mijne

Anne-Mijn26Mijn naam is Anne Mijne (Ik word ook Annemijn genoemd) van Reijendam  (geboren in 1959). Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in de natuur, in alles wat leeft. Biologie van de mens, dieren en planten was mijn lievelingsvak op school.

Vanuit deze interesse heb ik mijn beroep gekozen en heb ik al meer dan 30 jaar een praktijk voor fysio/manuele therapie. In een jarenlang proces van studie en het volgen van seminars ben ik naar complementaire methodes gaan zoeken om mijn hulp aan mensen te verbeteren en daardoor completer te maken.

Hiertoe heb ik cursussen gedaan op het gebied van neuroscience, de 5 biologische natuurwetten, genetica, epi genetica, LIVE THE CONNECTION® en PSYCH-K®, leefstijl (oa: voeding, stressnivo en bewegen) en biochemie.

Een gezonde leefstijl is enorm belangrijk voor ons welbevinden.

Onze overtuigingen bepalen ook voor een deel ons leven, met name wat we goed kunnen of juist niet, wat we graag doen en liever niet, hoe we waarnemen, daarbij hebben ze veel invloed op pijn en angst.

StrandSerie2807120062Tijdens deze ontdekkingsreis in kennis vergaren kwam ik steeds  weer tegen hoe belangrijk ons onderbewustzijn is. Ons brein stuurt namelijk alles in ons lichaam aan en daarvan is meer dan 95% onderbewust. Bijvoorbeeld: de ademhaling, de hartslag, de spijsvertering, de spieren etc. Ook ons gevoel (lichaamsbesef, emoties, stress en pijn) speelt zich af in bewustzijn, maar dan weer grotendeels onbewust. Al onze ervaringen prettig en onprettig zitten in ons geheugen. Wat we doen en ervaren (meer dan 95% onderbewust) bepaalt weer  hoe wij ons voelen en wat wij uitstralen. Ons geheugen, staat op  een soort harde schijf. Vol met informatie die ons gedrag aanstuurt. Hier bevindt zich ook onze hele geschiedenis inclusief pijnlijke/stressvolle herinneringen.

PSYCH-K® en LIVE THE CONNECTION® zijn 2 methodieken waarmee we op onze “ harde schijf” nieuwe ondersteunende overtuigingen kunnen integreren en stressvolle situaties en belemmerende overtuigingen kunnen verwijderen en of loslaten.

Door de diverse methodes met fysio/manuele therapie te combineren heb ik de ideale combinatie gevonden om mensen met klachten (waar onder pijn) te kunnen helpen.
Ik ben gespecialiseerd om mensen met chronische klachten te kunnen helpen waaronder pijnbestrijding.

Zou u willen weten of ik wat voor u kan betekenen, dan kunt u mij mailen of bellen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.