Neurosience

Ons brein is plastisch, we bepalen zelf onze graad van humaniteit

Ons brein is plastisch. Wie weet hoe zij/hij de overtuigingen kan veranderen, is in staat zichzelf te herprogrammeren. Voordeel van PSYCH-K/PER-K is dat je niets kan programmeren dat schadelijk is voor jou noch voor de verbinding die je hebt met je omgeving. Het is volkomen veilig en gericht op de hoogste vorm van samenleven. We bepalen zelf waar onze neuroplasticiteit naar evolueert. Filmpje

Bruce Lipton toont dat onze cellen reageren op overtuigingen

In ‘De Biologie van de Overtuiging. Hoe je gedachten je leven bepalen’ toont Bruce Lipton dat onze gedachten onze lichaamsfuncties en dus onze gezondheid bepalen. Gedachte-energie kan de eiwitten die de functies van de cel bepalen activeren of remmen via de mechanismen van constructieve of destructieve interferentie. Onze onderbewuste overtuigingen bepalen hoe goed ons lichaam werkt. Pagina 225 – 227 beveelt hij PSYCH-K / PER-K aan om deze te veranderen.

Over de verhouding en snelheid van ons bewustzijn en ons onderbewuste

Tor Norretranders bespreekt in zijn boek ‘The User Illusion’ de verhouding tussen het bewustzijn en het onderbewuste. Ons onderbewuste is een miljoen keer sneller om te reageren dan ons bewustzijn. Het staat immers in voor onze veiligheid. Het bewustzijn is niet alleen veel trager, het kan ook een miljoen keer minder data verwerken. De functie van het bewustzijn is doelen te stellen en daarop te focussen. Het selecteert en heeft besef van tijd.

Onderzoek: PER-K /PSYCH-K is evidence-based

Dr. Jeff Fannin deed onderzoek naar het effect van PER-K / PSYCH-K. Hij nam voorafgaand en na ‘een balans’ (de procedure die wordt gevolgd) een EEG (Electro Encephalogram) af om de activatie van de hersenen te meten. Voorafgaand aan een balans was slechts één kant van de hersenen geactiveerd, nadien is de persoon in ‘hele-brein’. Dan beschikt hij over zijn volle potentieel, zowel rationeel als emotioneel.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.